2021

SISTE: Grunnet for dårlig oppmøte de siste løpene, har vi i samråd med våre «faste» deltagere besluttet å avlyse serien for 2021.

Bli årets Gokart-fører i 2021 !

Også i år vil vi kåre den aller beste gokart-fører hos oss i 2021. Vi starter så fort det er mulig på våren, og avslutter i oktober, med et lite opphold i sommerferien. Finale for de 10 beste kjøres den siste dagen vi har åpent i år, og selvfølgelig da med troféer til de 3 beste på pallen.

Serien blir lagt opp slik at vi kjører hver søndag et Grand Prix løp med 2 innledende omganger + 1 finale til de 10 beste. Kort forklart har man 2 innledende omganger à ca. 10 min, der poenget er å få til en god rundetid. Dette avgjør om du kommer til finalen og hvilket startspor du får i finalen, der beste rundetid gir startspor 1 osv. I finalen er det første fører til mål etter 10 runder som blir vinneren.

Slik regner vi ut poeng:

Er det f.eks. 15 førere til start, får 1 pl. 15 poeng, 2 pl. 14 poeng, osv. ned til 0 poeng.

Nytt fra 2021: For å holde spenningen helt til slutt, så dobler vi poengene i det siste løpet før finalen.

Når serien avsluttes legger vi i sammen poengene og de 10 med mest poeng, går til hovedfinale den 17. oktober.  På denne dagen kjører vi bare en finale, men finalen blir på hele 20 runder, mot det som er normalt med 10 runder. Tror virkelig vi kan si at vinneren blir er verdi vinner ved på komme først i mål etter 20 runder. Det er viktig å merke seg at du kan kjøre så mange Grand Prix løp som du vil utover året, slik at du har mange muligheter til å oppnå poeng.

For at et løp skal være tellende, så må det være minimum 5 førere og det finnes ingen begrensing på hvor mange som kan stille til start i hvert løp.

Det er ikke nødvendig å melde seg på løpet på forhånd, men bare dukk opp den aktuelle dagen, men møt opp min. 30 min. før kjørestart.

Et Grand Prix løp har kjørestart på følgende tider utover høsten.

Kjøredatoer: 15/8 kl. 18 – 22/8 kl. 18 – 29/8 kl. 18 – 5/9 kl. 18 – 12/9 kl. 18 -19/9 kl. 18 – 26/9 kl. 18 – 3/10 kl. 18 – 10/10 kl. 16 – Finale 17/10 kl. 11.

Prisen for hvert Grand Prix løp vil være kr 390 pr. deltager, ordinær pris for et slik løp er kr 550 ved inntil 10 deltagere, så dette er mye spenning og moro for pengene. For de 10 som kommer til hovedfinalen er prisen for selve finalen kr 0, altså gratis.