Barneselskap

 

Gokart 

Våre barnekarter som har en «ordentlig» bensinmotor, og ikke de «vanlige» elektriske motorene som dere kanskje er vant til på mange andre utleiesentre. Nå er det ikke lenger bare far som kan leke seg, også barna !.

Fra første dag med barnekarter har det vært en suksess med mange barneselskaper hos oss. Tradisjonelt har det vært slik at selskaper har blitt holdt på hamburger barer, med barnesklie og balleker. I dagens samfunn krever barna mer fart og spenning. Det er nesten ikke mulig å fremskaffe mer fart og spenning enn med gokart, som har «ordentlige» bensinmotorer og ordentlig racingeksos som river i nesen.

Barnekarter er for barn fra 8 år med høyder mellom 125 til 160cm + vurdering av personalet. Voksenkarter er for personer med høyde fra 160cm + vurdering av personalet. Og de kjører ikke i samme heat som barnekarter.

Her kjører man på en ordentlig asfaltbane, som de store gutta gjør. Kan også nevne at de aller fleste F1 førere, startet sin karriere med gokart. Hos oss kan du nå realisere drømmen om å kjøre en ordentlig gokart. Skal du snart ha selskap, hvorfor ikke be med vennene dine på et ordentlig race. Vi gir dere alle en opplæring første gang dere skal prøve dette. 

Dere kan låne grill gratis av oss, men grillkull, tennvæske og mat må dere ta med s​​​​​​​elv. Grillingen må være avsluttet  20 min. etter siste heat da vi stenger og låser porten til anlegget. De dager vi har ordinære åpningstider til kl. 19, kan dere være på anlegget til da.

Barneselskap er fra 8 år t.o.m. 17 år.

Er dette noe å lure på ?.

PS: Avbestilling/endring av antall deltagere er fullt mulig, men dette må gjøres senest 7 dager før booket tid.

Vi låner ut hjelm og kjøredress, men ved regn må dere benytte eget regntøy/tøy.