Sikkerhetskurs i presis
Kjøreteknikk MC

I år 2005 ble vi forespurt av Statens Vegvesen om vi kunne tilby Sikkerhetskurs i presis Kjøreteknikk. Vi svarte ja til dette og banen ble godkjent av etaten. 

I dag har vi utallige trafikkskoler fra nærområde, fra Oppland, Bærum og Oslo.

Banen som er en gokartbane er 840 m. lang, med en bredde på 8-11 m. Vi har også en stor overbygget terrasse som den teoretiske delen kan  gjennomføres av trafikkskolen. 

Anlegget er selvbetjent med egen nøkkelboks med kode ute ved porten. Det er også tilgang på kjegler, toalett og en vareautomat med noe drikke om tørsten eller sulten skulle komme.

PS: Husk å sett inn kjegler, låse dør til toalett, låse port og nøkkelen skal ALLTID leggs inn i nøkkelboksen etter dere. Er vi tilstede på anlegget skal også nøkkel legges tilbake i nøkkelboks, da vi har våre egne nøkler.

Det er satt opp puljer på 3 timer (4 skoletimer) som er gjort tilgjengelig for trafikkskoler gjennom aktuelle dager hele uken, der trafikkskolen kan bestilles tid til elver.

 Last ned Håndbok i Presis kjøreteknikk MC fra Vegvesen.no.

Ønsker dere som Trafikkskole å benytte vårt anlegge, send oss en forespørsel på epost post@abracing.no så sender vi dere et tilbud.