Gokart Grand Prix

Grand Prix er en løpsform med innledende heat og finale. Deltagerne konkurrere individuelt i denne type løp. Først kjørere alle kvalifiseringsheat, der det er rundetiden som teller. Det er her ikke poenget å kjøre ifra sidemann, men legge opp sitt eget heat med tanke på kun en god rundetid. Som et tips er det her ingen god ideen å ligge etter hverandre, da dette kjelden fører til en god rundetid.

Til slutt møtes inntil de 10 beste til en finale (A-finale). I finalen starter man etter startposisjoner, å førstemann over målstreken etter 10 runder er vinner. Når visiret trekkes ned, skal vi love dere at hjertet og konkurranse instinktet setter i gang for fullt. Ønsker man å kjøre mer, å hvem vil vel ikke det, er det blitt populært å legge inn en B-finale i tillegg til hovedfinale (A-finale). 

Vi har 3 alternativer av Grand Prix løp:

1.Grand Prix Mini – 1 kvalifisering + 1 finale
2.Grand Prix Standard – 2 kvalifiseringer + 1 final
3.Grand Prix Super – 3 kvalifiseringer + 1 finale

Etter løpet bør man avslutte med en skikkelig premieseremoni hvor de tre beste førerne som passerer målstreken først kan stige opp på seierspallen og nyte hyllesten fra andre deltagere og publikum. Vi har også godt utvalg av premier som pokaler, medaljer m.m.

Dere kan låne grill gratis av oss, men grillkull, tennvæske og mat må dere ta med s​​​​​​​elv. Grillingen må være avsluttet  20 min. etter siste heat da vi stenger og låser porten til anlegget. De dager vi har ordinære åpningstider til kl. 19, kan dere være på anlegget til da.

Aldersgrense 15 år.

PS: Avbestilling/endring av antall deltagere er fullt mulig, men dette må gjøres senest 7 dager før booket tid.

Vi låner ut hjelm og kjøredress, men ved regn må dere benytte eget regntøy/tøy.

240524