Gokart LeMans

Hos oss kan du oppleve de populære Le Mans løpet på 1 time, 2 timer, 3 timer, 4 timer, 5 timer eller flere timer.

Denne løpsformen er en lagkonkurranse med førerbytter under løpes gang. Og på de lengste løpene må man også fylle bensin. Løpet går uten stans i de timene løpet skal vare, og opp til så mange timer du som kunde ønsker. Denne løpsformen passer for personer fra ca. 20 og oppover til nesten det uendelige.

På forhånd har deltagerne laget sine egen team/lag, og fordelt de personene som skal være på de forskjellige teamene. Det vil også være naturlig at hvert team utpeker en teamleder, som skal lede og motta informasjon fra oss. Det er svært viktig at man ved slike løpsformer har en taktikk i forhold til hvor ofte man skal bytte førere o.s.v. Det vil kanskje ikke alltid være lurt å bytte for ofte, da man bruker ekstra tid på dette. Men problemet kan også bli at en sjåfør blir for sliten ved for lenge kjøring. Så man må finne et balansepunkt som gir best resultat. Vi vil anbefale at man bytter ved 8-10 min. kjøring. Det høres kanskje lite ut, men vi skal love dere at dette er svært krevende og slitsomt.

Vinneren kåres ut fra det lag som har kjørt fleste runder på den tid løpet varer. De tre beste lagene kan stige opp på seierspallen å motta hyllesten fra andre deltagere og publikum. Champagnen kan sprutes, som seg hør og bør innen motorsport, og samtidig vil vinnerne selvsagt kunne ta med seg pokaler eller andre premier hjem.

Vi anbefaler denne løpsformen som teambuilding for å skape sosialt samhold mellom avdelinger i et firma.

Dere kan låne grill gratis av oss, men grillkull, tennvæske og mat må dere ta med s​​​​​​​elv. Grillingen må være avsluttet  20 min. etter siste heat da vi stenger og låser porten til anlegget. De dager vi har ordinære åpningstider til kl. 19, kan dere være på anlegget til da.

Aldersgrense 15 år.

PS: Avbestilling/endring av antall deltagere er fullt mulig, men dette må gjøres senest 7 dager før booket tid.

Vi låner ut hjelm og kjøredress, men ved regn må dere benytte eget regntøy/tøy.