Utdrikkingslag

Her er noen gode tips for deg som arrangerer utdrikningslag. Et utdrikningslag er «siste dag med gjengen» og arrangeres vanligvis av forloveren. Avhold gjerne et utdrikningslag 2-3 uker før bryllupet, og start planlegging i god tid.

De mest populære datoene fylles tidlig opp, så det kan være lurt å ha alternative datoer når du går i gang med planleggingen. Lag et godt budsjett – de fleste du inviterer kommer til å spørre om hva det koster å delta. Hvor fristende det enn er, ikke la utdrikningslaget bli en pinlig affære for brud/brudgom. Dagen skal være et fint minne å ta med videre i livet. Et godt tips er tidsriktig kostyme fra bruden/brudgommens ungdomstid – det er morsomt uten at det blir kleint.

Hos oss finner du det mest brukte inne aktiviteter i et utdrikkingslag, som er gokart-kjøring. Vi har mange ulike alternativer i gokart, men uansett hva du velger å gjøre denne dagen – ønsker vi deg lykke til med planleggingen!

Skulle dere bli sultne hos oss så låner vi ut gratis griller, så ta med alt dere trenger av grillkull og mat.

PS: Avbestilling/endring av antall deltagere er fullt mulig, men dette må gjøres senest 7 dager før booket tid, samt at skal forskuddsbetales senest 7 dager før booket tid. 

Vi låner ut hjelm og kjøredress, men ved regn må dere benytte eget regntøy/tøy.