Utdrikkingslag

Her er noen gode tips for deg som arrangerer utdrikningslag. Et utdrikningslag er «siste dag med gjengen» og arrangeres vanligvis av forloveren. Avhold gjerne et utdrikningslag 2-3 uker før bryllupet, og start planlegging i god tid.

De mest populære datoene fylles tidlig opp, så det kan være lurt å ha alternative datoer når du går i gang med planleggingen. Lag et godt budsjett – de fleste du inviterer kommer til å spørre om hva det koster å delta. Hvor fristende det enn er, ikke la utdrikningslaget bli en pinlig affære for brud/brudgom. Dagen skal være et fint minne å ta med videre i livet. Et godt tips er tidsriktig kostyme fra bruden/brudgommens ungdomstid – det er morsomt uten at det blir kleint.

Hos oss finner du det mest brukte inne aktiviteter i et utdrikkingslag, som er gokart-kjøring. Vi har mange ulike alternativer i gokart, men uansett hva du velger å gjøre denne dagen – ønsker vi deg lykke til med planleggingen!

Dere kan låne grill gratis av oss, men grillkull, tennvæske og mat må dere ta med s​​​​​​​elv. Grillingen må være avsluttet  20 min. etter siste heat da vi stenger og låser porten til anlegget. De dager vi har ordinære åpningstider til kl. 19, kan dere være på anlegget til da.

PS: Avbestilling/endring av antall deltagere er fullt mulig, men dette må gjøres senest 7 dager før booket tid, samt at skal forskuddsbetales senest 7 dager før booket tid. 

Vi låner ut hjelm og kjøredress, men ved regn må dere benytte eget regntøy/tøy.